Genel Bilgi

2008 Yılında Kurulan Anabilim Dalımızda 1 profesör, 4 doçent, 1 yardımcı doçent  ve 2 araştırma görevlisi görevlerine devam etmektedirler. Anabilim Dalımız bünyesinde Yüksek Lisans, Doktora ve Tezsiz Yüksek Lisans programları mevcuttur.

Anabilim Dalımız da modern eğitimin tüm imkânları kullanarak, öğrencilerimize ulusal ve uluslararası alanda diğer üniversitelerle rekabet edecek düzeyde  eğitim verilmektedir. Anabilim Dalımız köklü geçmişi ve güçlü akademik kadrosunun da desteği ile ülkemizin tüm bölgelerinde yer alan üniversitelere öğretim elemanı istihdamı sağlayan ender bölümlerden biridir. Ayrıca, anabilim dalımız mezunları Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde kariyer yapmak için lisansüstü programlarımıza yoğun ilgi göstermektedir. Bu bağlamda mezunlarımız başta üniversiteler olmak üzere gerek kamu sektöründe gerekse de özel sektörde istihdam edilmektedir.